BOHEMIAN INTIEM

VRIJDAG 11, ZATERDAG 12 OKTOBER 2019 OM 20.00 UUR
EN ZONDAG 13 OKTOBER 2019 OM 15.00 UUR.

Bohemian Productions bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een musicalconcert. Geen betere plaats om dat te doen dan KC De Vlasbloem, de plek waar 10 jaar geleden de eerste productie – Rent – in première ging!
Bohemian Productions kan terugblikken op succesvolle producties als Evita, Jekill & Hyde, Chess en recent nog Jesus Christ Superstar in de Christus Koningkerk te Sint-Niklaas.De cast van dit concert bestaat uit de hoofdrolspelers van de vorige producties, wat garant staat voor absolute topkwaliteit! Ze worden begeleid door een klein ensemble. Het geheel wordt in een intieme setting gebracht, waardoor het voor het publiek een zeer meeslepende muzikale ervaring zal worden.

Geen “best of” van de voorbije 10 jaar, maar wel de mooiste solo’s en duetten uit verschillende musicals staan op het programma: Shrek, Cats, Love Never Dies, Wicked, Miss Saigon, Kinky Boots …

Voor een gezellige, muzikale en meeslepende avond zit u goed bij Bohemian Intiem. We garanderen u een aangename musicalavond in intieme huiskamersfeer!

Tickets: € 21,00

Tickets en info: www.bohemianproductions.be