TRANEN VAN EEN CLOWN
van Ron Aldridge met Luc Caals
in een regie van Rikkert Van Dijck

Zaterdag 15 september 2018 om 20.00 uur.

Een man, wiens ultieme levensdroom in vervulling gaat, vertelt ons zijn verhaal en voert de toeschouwer mee langs alle gebeurtenissen die eraan vooraf gingen. Een verhaal over de dingen des levens, waarbij uiteindelijk blijkt dat niet alles is wat het lijkt.

Een tragikomedie die u nog lang zal bijblijven !

Luc Caals is in augustus 2017 65 jaar geworden en staat al 45 jaar op de planken , een ideale gelegenheid om zich helemaal te geven in dit boeiend theaterstuk waarbij hij een ander aspect wil belichten van zijn acteertalent !

link interview en fragmenten ATV : https://youtu.be/Ia26pIFKRUU

Enkele reacties van kijkers:

* "Schitterend ! over de hele lijn, een prachtprestatie van Luc ! Niet te missen, een 3-dubbele aanrader!"
* "Mooi , aangrijpend … inderdaad een andere Caals .. een grandiose acteer prestatie!"
* "Ik vond het een mooie voorstelling, die soms grappig was, maar zeker ook aanzette tot nadenken. Het zat goed in elkaar! Luc deed het op een mooie , eigen manier . Het was een aangename avond."
* "Luc Caals helemaal anders, abn gesproken, een ernstigere rol … echt theater, geen show, wij waren aangenaam verrast! proficiat!"
* "Deze man kan meer dan moppen tappen, VEEL meer. Deze try-out was top! Ga kijken want het kan alleen maar NOG beter worden!"
* "Een heel andere Luc Caals gezien, maar wat waren we onder de indruk van zijn prestatie en het stuk! We werden direct meegezogen in het boeiende verhaal dat ons ontroerde, maar ook een lach op ons gezicht toverde. Deze monoloog verveelde ons geen moment, integendeel, het was een avond om van te genieten en na te genieten!"

Kaarten bestellen:

bel of sms naar 0471 83 22 13 of via ons formulier

• Kassa: € 15,00
• Voorverkoop, 60+, groepen vanaf 15 personen en leden Open Doek: € 13,00
• Studenten (-26): €10,00 (vergeet je studentenpas niet !)
• Kansenpas: €2,50 (vergeet je cultuurcheque niet mee te brengen !)

Vooraf storten kan je doen op rek. nr. BE77 1450 5252 3842 van VZW De Vlasbloem, Gyselstraat 9, Nieuwkerken (vermeld zeker de datum van de voorstelling en aantal personen!) Je (genummerde) kaarten zullen dan klaarliggen aan de kassa.