KAREL en KAROLIEN
door ons theatergezelschap
in een regie van Wim Van de Velde


Met veel spijt moeten we u meedelen dat onze Vlasbloem productie ‘Karel en Karolien’ afgelast is vanwege - inderdaad - corona.
Vorig jaar maart stonden we twee dagen voor de première volledig klaar om met veel plezier jullie te verwennen met deze fijne voorstelling. Helaas werd dit onmogelijk en waren we allen heel teleurgesteld. Toch keken we met goede moed uit naar juni, het moment waarop we de voorstellingen zouden hernemen. Ook deze periode bleek te vroeg. Opnieuw stelden we moedig alles in het werk om het volgende seizoen in november van start te gaan. Door de huidige maatregelen moeten we vaststellen dat ook deze keer de voorstellingen onmogelijk kunnen doorgaan. We hebben alle mogelijkheden om ons aan te passen naar de maatregelen onderzocht maar we denken in de eerste plaats aan onze spelers. Hun veiligheid en gezondheid kunnen we jammer genoeg niet garanderen.
‘ Karel en Karolien’ zal het eerste stuk in de geschiedenis van De Vlasbloem zijn dat na veel repeteren niet gespeeld zal worden. De herinnering aan de mooie repetitietijden op hun foto’s zullen gekaderd worden en pronken in onze Vlasbloem-foyer.
Tenslotte wil ik via deze weg alle spelers, de regisseur en technische medewerkers een hartelijk applaus geven. Zij gaven het beste van zichzelf met de hoop jullie mee te nemen in hun verhaal. Een verhaal dat buiten hen om een ander pad heeft genomen. Hopelijk kan de dankbaarheid de ontgoocheling verzachten …

(Sophie Maris, voorzitter toneelvereniging)


We hopen dat U ons wil helpen om de gemaakte kosten voor deze productie een beetje te helpen dragen en geen terugbetaling te vragen van uw reeds bestelde kaarten. Niettemin kan U nog steeds een terugbetaling vragen door een mail te sturen via onderstaande link (met al uw gegevens: naam, datum voorstelling, betaald bedrag, rekeningnummer)
Gelieve dit wel te doen voor 1 december 2020!

Een e-mail sturen? Klik hier!


auteur: Odon Von Horvath
bewerking : Danny Cobbaut
regie: Wim Van de Velde