ERGENS ... OP DE VLAKTE
door ons theatergezelschap
in een regie van Vic Van Avermaet

Première: 30 november 2019 (UITVERKOCHT!)

verder nog op 6, 7, 8, 13 en 14 december 2019

Pater familias en drankorgel Beverly Weston is vermist waardoor de ganse familie samenkomt in het ouderlijke huis in Oklahoma. Violet, de vrouw van Beverly, zit aan de pillen en jaagt iedereen moeiteloos de gordijnen in door te wijzen op elk zijn kleine kantjes en ze uit te vergroten.

"August, Osage County" is een modern Amerikaans drama vol gitzwarte humor over generatiekloven, cultuurkloven en - hoe kan het ook anders - familiestrubbelingen. Het wereldvermaarde gezelschap Steppenwolf won met deze indringende tekst talloze theater-awards waaronder de Pulitzer Prize en 5 Tony Awards. In 2015 wisten Olympique Dramatique/Toneelhuis, KVS en NTGent voor uitverkochte zalen te bewijzen dat de vertaling naar het Nederlands geen enkel obstakel vormde en ook hier regende het lovende kritieken. Voeg daarbij dat het -atypisch voor hedendaags theater- een echt ensemblestuk is met een grote cast en u begrijpt waarom De Vlasbloem dit stuk niet links kan laten liggen.

Spelers:
Roos Bellings - Wim Bories - Liesbeth Cap - Claire De Coster - Sarah De Tender - Maarten Droeshout - Dirk Dullaert - Luc D'hondt - Sophie Heirbaut - Sophie Maris - Chris Verhaaren - Herman Waterschoot

Wil je al repetitiefoto's bekijken?
Klik hier!

U wenst kaarten te bestellen?
(Voor de première zijn er geen kaarten meer beschikbaar!)

Bel of sms naar 0471 83 22 13, of

via ons formulier

• Kassa: €12,00
• Voorverkoop, 60+, groepen vanaf 15 personen: €10,00
• Studenten (-26): €6,00
• Kansenpas: €2,50

Reservaties in voorverkoop zijn pas geldig na betaling op het rekeningnummer
BE81 7376 1710 2424 t.a.v. T.V. De Vlasbloem - Gyselstraat 9 - 9100 Sint-Niklaas

Let op! Kaarten voor studenten (met studentenkaart) en met kansenpas (met cultuurcheque) zijn altijd contant te betalen aan de kassa!