WELKOM OP ONZE WEBSTEK ...
laatste aanpassing 26 oktober 2020

KC DE VLASBLOEM HEROPENT ZIJN DEUREN PAS IN 2021!

Beste theaterliefhebber, Vlasbloemliefhebber, cultuurliefhebber, ...

Wie onze website regelmatig volgt zal gemerkt hebben dat we in dit coronajaar ons programma regelmatig hebben moeten aanpassen. Omwille van de verschillende opeenvolgende reglementering blijkt het onmogelijk om dit jaar nog één of andere productie op te starten. We zien ons genoodzaakt om onze theaterzaal opnieuw te sluiten tot - hopelijk - volgend jaar.
Je merkt meteen ook op dat onze Paljas-productie 'Twee zussen' ook al een nieuwe datum heeft. De theaterzaal en foyer zullen, volgens de vereisten van de overheid op dat moment, coronaproof gemaakt worden. Dit wil momenteel onder andere zeggen dat de voorstellingen zullen kunnen doorgaan voor een beperkt publiek van maximum een 50- à 60-tal toeschouwers, afhankelijk van de grootte van de bubbels waarmee gereserveerd zal worden.
We vragen wel om nog even te wachten om te reserveren ... tot 1 januari 2021.

Indien KC Vlasbloem deze harde tijden overleeft hopen wij alle theaterliefhebbers in 2021 opnieuw een gevarieerd theaterprogramma met eigen én externe producties te kunnen aanbieden. Ook als corona ons leven nog blijft beheersen willen wij er voor gaan om ook in moeilijke tijden iets te organiseren dat leuk, inspirerend EN veilig is.
Zin om lid te worden en

mee te werken (speler, technieker, barman,..) ?
ons te ondersteunen (adverteren, sponsoren,..)?
mecenas te worden? …. Stuur een mailtje!

We betreuren ten zeerste dat we U niet meer kunnen verwelkomen dit jaar, maar hopen ten zeerste U volgend jaar te mogen ontmoeten in ons Kunstencentrum!

Hou het intussen veilig. We wensen U en uw naasten een gezond en veilig jaareinde!

Voor de reservaties (nieuwe reservaties vanaf 1 januari 2021!) en de voorstellingen gelden volgende afspraken:

We hopen dat deze maatregelen je niet afschrikken om te komen genieten van een prettige avond in De Vlasbloem.

Wij kijken er alvast erg naar uit om jou (terug) te zien!

Om je keuze te maken en te reserveren: klik hier!